Wednesday, June 22, 2011

Produsele pentru ingrijirea tenului




Pielea fetei necesita o ingrijire mai atenta deoarece este direct expusa actiunii factorilor externi spre deosebire de restul corpului care este acoperit de imbracaminte. Frumusetea unui chip este data in primul rand de un ten sanatos. Daca tenul este neglijat expresivitatea chipului scade semnificativ.

Tenul acneic.
Acneea este o problema a tenului care nu ii afecteaza doar pe adolescenti. Se datoreaza ingrijirii necorespunzatoare, alimentatiei, stresului, factorilor de mediu, stilului de viata, zestrea genetica. Daca pentru unii acneea inseamna doar cate un cos care apare din cand in cand, pentru altii acneea este o problema serioasa care poate ajunge sa le afecteaza increderea in propria persoana.
Din fericire mastile, lotiunile si cremele naturiste pot contribui semnificativ la tratarea acneei, deoarece nu contin chimicale si nu provoaca alergii, agravand situatia cum fac atatea produse din comert.

Toner pentru pielea acneica
Are proprietati dezinfectante si antiinflamatoare datorita continutului de aloe vera si arbore de ceai, regland totodata secretia de sebum. Tenul isi va redobandi aspectul proaspat si sanatos.

Ulei pentru acnee juvenila
Favorizeaza eliberarea porilor si purifica in profunzime prevenind raspandirea cosurilor. Echilibreaza secretia de sebum. Treptat se va recupera aspectul curat si ferm al pielii, tenul fiind curatat in profunzime.

Demachiant bifazic ten gras, mixt
Are o textura catifelata curatand delicat pielea. Structura bifazica a produsului ofera in acelasi timp demachiere si hidratare. Lasa tenul hranit si luminos.

Ulei pentru ten devitalizat, uscat
Hraneste si regenereaza tenul lipsit de vitalitate. Se absoarbe usor in piele si nu o incarca, lasand-o placuta la atingere.

Gel contur pentru ochi
Catifeleaza si netezeste pielea, previne aparitia ridurilor, atenueaza cearcanele. Fortifica vizibil, reda elasticitatea pielii si aspectul proaspat, incetinind procesul de imbatranire naturala.


1 comment:

  1. Buna, produse cosmetice pentru barbati nu se gasesc pe acest site?

    ReplyDelete