Friday, June 17, 2011

Scruburi si masti exfoliante








Pielea are nevoie de o atenta ingrijire deoarece este zilnic expusa factorilor externi. Scruburile au in compozitie particule fine, abrazive, care indeparteaza celulele moarte si elibereaza porii, realizand o exfoliere delicata. Astfel pielea este purificata si improspatata, pregatita pentru a se bucura de beneficiile cremelor hidratante.

Scrub detoxifiant
Contine:
zahar brut,sare de mare,cafea,suc de lamaie,ulei de cocos,miere,Vitamina E. Exfoliaza si detoxifica pielea in profunzime, elimina celulele moarte de la suprafata acesteia, stimuleaza circulatia sanguina, pielea devenind neteda si placuta la atingere.

Scrub "delicios" cu scortisoara
Are la baza:
zahar brut,sare de mare,ulei de samburi de struguri,scortisoara macinata,Vitamina E. Acest exfoliant este un adevarat rasfat pentru simturi si lasa pielea catifelata si hidratata ca de bebelus.

Scrub pentru piele sensibila si/sau iritata
Contine:
zahar brut,cafea,ulei de migdale dulci,ulei de masline,ulei esential de roinita,Vitamina E . Exfoliaza foarte delicat pielea, inlaturand celulele moarte fara sa o irite.

Scrub de cocos
Are la baza:
ulei de cocos,fibra de cocos,glucozida de cocos. Exfoliaza, hraneste si imbunatateste elasticitatea pielii. La final aceasta va fi catifelata, revigorata si intinerita.


1 comment: