Wednesday, July 20, 2011

Delicatul "Azur" si racoritorul "PepperMinty"

Gata! Incep sa rasara sapunurile noi!
S-au odihnit timp de peste o luna de zile, asa cuminti si lenese, sub cer de vara, ba prea cald, ba racoritor. Bine, cerul de vara fiind implicit camara mea cu minuni, dar visinul din fata geamului tot le-a tinut companie. :)

Primele din aceasta transa sunt "Azur" si "PepperMinty", al doilea fiind de fapt un sampon solid foarte racoritor.
Sa le luam pe rand :







Azur : asta mi-a inspirat instant acest sapun.
Imi vin in minte multe adjective pe care as putea sa i le insusesc, care de care mai diafane. Este un sapun bland, foarte bland.
Am pornit pe ideea ca vreau sa fac un sapun pentru igiena intima asa ca l-am "imblanzit" cu acid lactic si glicerina vegetala. Dar el poate mult mai mult decat atat! Are la baza uleiuri saponificate de cocos si de palmier si este imbogatit un unt de cacao, ulei de musetel si de sunatoare si ulei esential de azalee, care ii ofera un parfum suav.

Este, asadar, un sapun feminin si foarte delicat!





PepperMinty: e o cu totul alta posteste, insa!
Desi e usor ca un fulg, aroma sa puternica de menta si eucalipt revigoreaza instant scalpul si spiritul! Racoritor si indraznet, acest sampon este imbogatit cu ulei de ricin, extract de urzica moarta si uleiuri de rozmarin, pin, menta si eucalipt. La baza se afla uleiurile saponificate de masline si de palmier.
O alegere ideala si sanatoasa pentru un par puternic, sub un soare torid!


Produsele se pot gasi in magazinul meu.


Sa tinem piept verii, cu naturalete si voie buna! :)

A.

1 comment: